Kompis Sverige visar vägen in

vägenin_kompissverige

”Vår vision är att sudda ut gränserna mellan nya och etablerade svenskar. Vi vill öppna upp Sverige genom att skapa möten mellan människor. Kompisrelationerna ger ett ömsesidigt utbyte som vidgar perspektiv, minskar språkbarriärer och bryter fördomar.  Genom att skapa vänskapsrelationer på individnivå ges nödvändiga förutsättningar för ett väl fungerande och mångkulturellt samhälle – ett Sverige där gränserna mellan etablerade och nya svenskar suddas ut.”

Så skriver Kompis Sverige, som lyfts i Lilla integrationshandboken för företag, tack vare ett grymt initiativ. Kompis Sverige verkar för att bygga vänskap och förebygga utanförskap genom att para ihop personer efter intressen.

Kontakta Kompis Sverige direkt för att få reda på mer,
info@kompissverige.se

www.kompissverige.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *