Volontärbyrån visar vägen in

vägenin_volontärbyrån

Volontärbyrån medverkar i Lilla integrationshandboken för företag med en integrationslösning, där företag erbjuds skräddarsydda upplägg som gör det enkelt för medarbetarna att engagera sig som volontärer.

– För oss på Volontärbyrån handlar ideellt engagemang om mer än att ge. Den som engagerar sig som volontär får också mycket tillbaka, till exempel utlopp för sina intressen och en chans till personlig utveckling. Ideellt engagemang skapar även samhörighet mellan oss människor. Det får oss att må bra och känna oss delaktiga i en social gemenskap, skriver Volontärbyrån.

 

Kontakta Volontärbyrån direkt för att få reda på mer,
info@volontarbyran.org

www.volontarbyran.org

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *